Ajanvaraus
02 633 1811
ma-to 9-17 ja pe 9-16
Nettiajanvaraus
KALEVANPUISTO 54
28120 PORI
katso kartalta

 

Palvelut

Vastaanotollamme on monipuoliset valmiudet vaativiin tutkimus- ja hoitotoimenpiteisiin: Palveluihimme kuuluvat lemmikin perusterveydenhoito, sisätaudit, kirurgia, hammashoito, erilaiset laboratorio-, röntgen- ja ultraäänitutkimukset sekä erikoisruokavaliot lemmikkisi parhaaksi.
  
Eläinlääketieteellinen tutkimus ja kehitys etenee, ja me haluamme pysyä kehityksessä mukana. Panostamme jatkuvasti henkilöstömme ja eläinlääkärien ammattitaitoon osallistumalla vuosittain erilaisiin Suomessa ja ulkomailla järjestettäviin jatkokoulutuksiin. Tietotaitomme lisäksi pidämme erityistä huolta myös vastaanottomme varustelutasosta ja palvelumme korkeasta laadusta palvellaksemme sinua ja lemmikkiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Haluamme tehdä käynnistänne mahdollisimman miellyttävän sekä sinulle että lemmikillesi, joten kyselkää vapaasti kaikista askarruttavista seikoista. Lemmikin käynti on aina perhetapahtuma ja meillekin saa halutessa tulla koko perhe lemmikin mukana. Kuitenkin esimerkiksi steriiliyttä vaativissa toimenpiteissä pyrimme luonnollisesti rajoittamaan hoitotilanteeseen osallistuvien määrää käsittämään eläinlääkärin lisäksi avustavan hoitohenkilökunnan.

Tutustu palveluihimme ja tiedustele lisää!
 

Tietoa ajanvarauksesta

Ajanvarauksella varmistetaan kaikille riittävät tutkimus- ja hoitoajat. Ensimmäisen käynnin yhteydessä perustamme potilastietokantaamme lemmikin tunnistetiedot ja omistajan yhteystiedot. Tietokantaan rekisteröidään jatkossa kaikki potilaskäynnit, suoritetut toimenpiteet ja hoidot lääkityksineen. Tiedot sisältävät siis kaikki oleelliset rokotushistoriatiedot sekä muut lemmikin hoitoon mahdollisesti vaikuttavat seikat. 
 

Saatte etukäteen henkilökunnaltamme erityisohjeita ajanvarauksen yhteydessä, kun olette tulossa laboratoriotutkimuksiin, tai kun lemmikki saapuu rauhoitusta tai anestesiaa vaativaan toimenpiteeseen. Vastaanotolle saavuttaessa on hyvä kertoa, mikäli olette joutuneet poikkeamaan annetuista ohjeista esim. ravinnottomuuden suhteen.
 
Aikaa vieviin toimenpiteisiin (varjoainertg-kuvaukset, leikkaukset, rasitusverinäytetutkimukset yms.) kannattaa varata aika ajoissa. Näitä tutkimuksia pystymme parhaiten suorittamaan ti-to. Pidempään oireilleiden (useita päiviä) ontuvien, oksentelevien tai ripuloivien potilaiden hoitoa ei kannata lykätä varsinkaan perjantaihin, joka on usein kiireinen päivä,  ja ajan saaminen saattaa vaatia erikoisjärjestelyjä tai olla mahdotonta. Toki kiireelliset tapaukset pyrimme silloinkin hoitamaan.